pristop

Ukvarjamo se z načrtovanjem arhitekture in oblikovanjem notranje opreme. Pri vsakem izzivu najprej raziščemo ozadje, ga razčlenimo na več nivojih in pregledamo z več perspektiv.

Vsak projekt je odgovor na kontekst, na omejitve in priložnosti lokacije. Arhitektura z veliko začetnico ni le objekt, ampak vse kar z njo zaživi, je prostor, kjer se srečujemo, pogovarjamo, razmišljamo, rastemo. Je prostor, ki ga ta objekt oblikuje. Kvalitetna arhitektura je generator življenja.

 

Nov projekt je priložnost za raziskovanje, zato se ne omejujemo na določeno tipologijo, vsak naslednji projekt je bogatejši z izkušnjo prejšnjega. V sebi nosimo spomin na prijetne ambiente in hrepenimo po domačem občutku.

Pri projektu želimo izčistiti koncept, jasno definirati odlike prostora in ga osvoboditi nepotrebnih elementov. Arhitektura zares zaživi šele, ko vanjo vstopimo in jo doživimo, začutimo, ni načrt ali vizualizacija.

 

V veselje so nam sodelovanja, kjer z naročniki izluščimo potrebe in želje, se prebijemo skozi dvome in težave ter postavimo izhodišča za boljše pogoje bivanja, dela, obstoja.